If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте ,миналат седмица станах един от вас Помогнете ми малко и ми кажете свестен сервиз или човек,където да сменя ремъци и ремонтния коплект на вариатора .Предварително Ви благодаря
Здравейте ,миналат седмица станах един от вас Помогнете ми малко и ми кажете свестен сервиз или човек,където да сменя ремъци и ремонтния коплект на вариатора .Предварително Ви благодаря
Честито!
Има, ползвай търсачката, прочети в общ технически раздел има сервизи и майстори, аз засега ходя във Ванто трейд, има и други сервизи, майстори като Бобо, Лисан и други-във форума поразтърси има писано за всеки и тук, и в раздела общи приказки.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Аз моята я обслужих при Бобо и съм доволен.Но само да ти кажа че е по-добре от нов вариатор от колкото ремонт на стария.Ремонта е към 150 лв а нов е 300 , не е евтино но при мен имаше резултат около 700 - 800км и пак се разтрака
Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ
Comment